Hadsund
Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: tirsdag d. 28. november 2023

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: tirsdag d. 28. november 2023

DR1

05:25  

Jordemoderen X (4:7)
Jordemoderen X (4:7) Engelsk dramaserie fra 2021. (Call the Midwife) Kalenderen viser juli 1966, og England er grebet af VM-feber. Fred satser penge på det engelske landshold, men da de når finalen mod Vesttyskland, kommer han i tvivl, om han har taget den rigtige beslutning. Samtidig tager Nonnatus House imod fire nye jordemoderelever. Den ene af dem, Nancy Corrigan, gør et vist indtryk.

06:20  

Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (4:6)
Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (4:6) Norsk dokumentarserie fra 2021. (Der ingen skulle tru at nokon kunne bu) Da livet og fodboldkarrieren faldt fra hinanden i Oslo, blev Kathrine bjærget af sine forældre - og en ø. På Lille Kalvøya fik hun en fremtid. Men så kom coronaen.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN Våbenhvilen mellem Israel og Hamas er forlænget med to dage, og parterne har indvilget i at løslade og frigive flere fanger og gidsler.

07:15  

Aftenshowet
Aftenshowet Opioid-misbrug blandt unge er et stort og stigende problem. Stofferne er lettilgængelige, de er stærkt vanedannende, og så er de livsfarlige. I aften taler vi med en mor, der har mistet sin søn, en tidligere borgmester, der blev misbruger efter en tandoperation, og en misbrugsekspert. Ny undersøgelse viser, at otte uf af ti ikke-vestlige indvandrere har oplevet racisme, og så skal vi se på sammenhængen mellem børns mistrivsel og manglende leg. Og endelig skal vi møde årets vinder af 'Den store bagedyst'. Værter: Kristian Ring-Hansen Holt og Mark Stokholm DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:10  

Danske vidundere: Vadehavet
Danske vidundere: Vadehavet Om Danmarks naturskabte vidundere. Vi ser nærmere på især planter og dyr i Vadehavet, men også på menneskets vilkår i det barske område. Hele Vadehavet dækker et areal på 9000 kvadratkilometer og strækker sig helt ned til Holland. Vadehavet kan byde på Danmarks største antal af spættede sæler, cirka 3000 af slagsen og på Danmarks største rovdyr, gråsælen. Når Vadehavet kaldes verdens største internationale lufthavn, er det fordi, der hvert år letter og lander 25 millioner fugle. De holder af stedet, fordi det også er et af verdens rigeste spisekamre, og det skyldes ikke mindst, at havet to gange i døgnet hæver og sænker sig cirka to meter. Tre-fire gange om året stiger vandet dog meget mere, og det har gennem alle tider haft stor betydning for det liv, der leves ved Vadehavet. Sendt første gang 03.02.06

08:30  

Inspector Morse: Den bitre bryg
Inspector Morse: Den bitre bryg Engelsk krimi fra 1990. (Inspector Morse: The Sins of the Fathers) En multinational virksomhed vil købe et gammelt familiebryggeri, men midt under forhandlingerne bliver bryggeriets direktør myrdet. Bryggeriet har været i familien Radfords eje i mere end 150 år, og indflydelsesrige familiemedlemmer er stærkt imod salget. Alligevel kan Morse ikke få øje på nogen oplagt sammenhæng mellem mordet og planerne om at sælge bryggeriet. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Isobel Radford: Isabel Dean. Instruktion: Peter Hammond.

DR2

06:05  

Deadline: Israels ambassadør om krigen mod Hamas
Deadline: Israels ambassadør om krigen mod Hamas Efter massivt pres internt fra befolkningen og internationalt, er Israel's regering gået med til at lade våbnene hvile i fire dage. Men spørgsmålet om hvorvidt Israel er gået for voldsomt til værks i krigen mod Hamas bliver fortsat diskuteret. I denne her udsendelse spørger Issa Mahmoud Jeppesen Israels ambassadør, hvad landet selv siger til beskyldningerne om mangelende vilje til at skåne civilbefolkningen i Gaza?

06:30  

Deadline: Hvem har ordet, når bomberne falder?
Deadline: Hvem har ordet, når bomberne falder? Næsten hver tredje ph.d.-studerende afholder sig fra at deltage i den offentlige debat af frygt for reaktionerne. Og netop stærke reaktioner præger debatklimaet i forbindelse med Israels krig mod Hamas, der er blevet et minefelt, hvor anklager om terrorsympati og blinde vinkler over for palæstinensisk lidelse fylder. Hvad - og hvem - er der egentlig plads til i vores demokratiske samtale? Der er debat i Deadline mellem Jyllands-Postens chefredaktør og professor Jakob Skovgaard-Petersen, inden Astrid Berg taler med en dansk palæstinensisk journalist, der er fortvivlet over mediernes behandling af palæstinensiske stemmer.

06:55  

Deadline: Rimer klima på Palæstina?
Deadline: Rimer klima på Palæstina? Hvad har køn, klassekamp, etnicitet og palæstinensernes ret til selvbestemmelse at gøre med kampen for klimaet? Alt, ifølge dele af klima-bevægelsen, der nu går i brechen for Greta Thunberg, som beskyldes for at skade klimasagen, efter hun for nylig kædede palæstinensernes sag sammen med den grønne omstilling. Hænger tingene uløseligt sammen eller forsinker man klimakampen, ved at blande forskellige dagsordner. Debat i Deadline.

07:20  

Deadline: Handlede og handlende kvinder
Deadline: Handlede og handlende kvinder I 20 år har hun fulgt i hælene på kvindelige sexarbejdere - fra bordeller i Thy til gadehjørner i Nigeria - og ifølge antropolog Sine Plambech er mange kvinder klar over, hvad der venter dem: En rejse med livet som indsats og en tilværelse som sexarbejder på gaden. Og netop deri ligger den egentlige menneskelige tragedie - at livet i hjemlandet stadig opfattes som et værre alternativ. Sine Plambech er gæst hos Issa Mahmoud Jeppesen.

07:49  

Explainer - Er vi for mange mennesker på jorden?
Explainer - Er vi for mange mennesker på jorden? I midten af november rundede menneskeheden en historisk milepæl. Nu vi nemlig over 8 milliarder mennesker på jorden. Selvom det høje befolkningstal er et tegn på, at der er færre spædbørn der dør, og at vi mennesker i gennemsnit lever længere, så gør det også nogle eksperter ret bekymrede for klodens fremtid. For er vi for mange mennesker på jorden? -- - - - - - - - -

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib - tager den skarpe sav
Hunden Ib - tager den skarpe sav

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet (10)
Ramasjang Mysteriet (10) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

05:55  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

06:10  

Sarah og And (1)
Sarah og And (1)

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Bamselægen - Fjernes sting og bamse med kræft (13)
Bamselægen - Fjernes sting og bamse med kræft (13) Mehmet kommer ind med sin bamse Memo, der skal have fjernet sting efter en blindtarmsoperation. De fjernes med saks og pincet. Bagefter hjælper Mehmet med at gå stuegang hos en bamse, der er indlagt med kræft. Den har kræft i en knogle og får kemoterapi. Bamselægen Sandra og Mehmet skal se de nyeste billeder af den kræftsvulst, som bamsen har ved en knogle i sit ben. Ved at sammenligne det nye billede med et ældre billede kan de se, at svulsten er blevet mindre. Det er gode nyheder for det betyder, at medicinen virker, og at bamsen er i bedring. Forhåbentligt er svulsten snart helt væk.

06:50  

Motor Mille på maskintur (1)
Motor Mille på maskintur (1) Motor Mille hedder ikke Motor Mille for ingenting. Hun elsker nemlig at køre store maskiner. Så da gadens børn spørger, om hun også kan køre en brandbil, og hun må svare 'nej', skynder hun sig ud for at lære det. Hvordan styrer man egentlig kranen? Og hvordan slukker man en ildebrand?

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon
Simon

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:20  

Bluey
Bluey

07:25  

Hey Duggee (3)
Hey Duggee (3)

07:35  

Onkel Rejes Heavyband (2)
Onkel Rejes Heavyband (2) Onkel Reje vil ud og spille koncerter med bandet, så turen går til Jyttes bodega. Men det kan være svært ikke at nævne et dames skæg, især når det er så stort som Jyttes fuldskæg. Dagen byder også på et møde med den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen, der hader alt hvad der er heavy, især Onkel Reje.

07:50  

Paddington II
Paddington II

08:00  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:10  

Vidundervovsen Vaffel (13)
Vidundervovsen Vaffel (13)

08:25  

Mission Valhalla (8)
Mission Valhalla (8) Frejas Falkeham er forsvundet! Den magiske fjerham, der kan forvandle dig til og gøre dig i stand til at flyve som en falk. Det er ikke så godt, hvis den er faldet i de forkerte hænder. Tænk hvis en af de onde jætter brugte den til at snige sig in i Valhalla? Tordenguden Thor drager, sammen med den modige, jordiske helt Christian ud for at skaffe falkehammen tilbage. For Valhalla!

08:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:50  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

 
DR1

10:15  

Antikkrejlerne med kendisser (178)
Antikkrejlerne med kendisser (178) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

10:15  

Antikkrejlerne med kendisser (177)
Antikkrejlerne med kendisser (177) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

11:15  

Antikkrejlerne XXVI (15:25)
Antikkrejlerne XXVI (15:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXVI (14:25)
Antikkrejlerne XXVI (14:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:06  

Vilde vidunderlige dyr: Hummere slås om sommerhus
Vilde vidunderlige dyr: Hummere slås om sommerhus Inde på det lave vand, tæt ved kysten, er en hummer ved at bygge sig et sted at bo om sommeren. Men en anden hummer vil bo akkurat det samme sted. Så de to hummere kæmper mod hinanden med deres store klosakse.

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Den kødædende plante
Vilde vidunderlige dyr: Den kødædende plante I mosen står en plante med mange smukke vanddråber på. Eller sådan ser det i hvert fald ud. For i virkeligheden er det nemlig slet ikke vanddråber. Det er en klistret, dødbringende fælde. Planten hedder soldug. Det er en kødædende plante, og den venter på sin frokost.

09:15  

Hemmelige dyr: Det halve agern (10)
Hemmelige dyr: Det halve agern (10) Ingrid på 6 år har fundet et halvt agern på Assistens Kirkegården og det ser ud som om nogen har spist af det. Derfor har hun bedt Isabel om at komme til København for at hjælpe hende med at finde ud af, hvad det er for et dyr, der bor på kirkegården.

09:25  

MikroMakkerne - Regnorm
MikroMakkerne - Regnorm MikroMakkerne ruller trækvognen ud og går på krible krable jagt. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på det mærkelig dyr regnormen. De bygger et regnormehotel for at undersøge, hvordan livet er under jorden!

09:38  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Velociraptor betyder "hurtig tyv", og den var virkelig virkelig hurtigt til at springe. Og Velociraptor havde en stor skarp klo. Kloen kunne foldes ud, som en foldekniv, når det var nødvendigt at bruge den.

09:40  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:55  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:00  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Hr. Skægs hotel - Rockstjernen (7)
Hr. Skægs hotel - Rockstjernen (7) Hr. Skæg er glad for at få besøg af den franske rockstjerne Axel Rosé. Uheldigvis taber rockstjernen sin guitar, så nu kan han ikke spille koncert, og han har heller ingen penge til at betale for sit værelse. Men så kan rockstjernen måske hjælpe med at tage opvasken?

10:25  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at slangen lugter med tungen? Ta' med Lille Nørd på slangeeventyr og se, om Anders og Katrine er ligeså gode som snogen til at fange fisk i vandet.

11:00  

Onkel Rejes Sørøvershow (11)
Onkel Rejes Sørøvershow (11) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Valdemar, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens sværd, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen, og se om Valdemar og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

11:25  

Skæg med bogstaver - J
Skæg med bogstaver - J Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet J, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog.

11:45  

Vilde venner III (3)
Vilde venner III (3) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Vilhelm og Leyla, der har vagten i klubhuset. De skal bygge en flot legeplads til nogle fasankyllinger, tage sig af to små gravællinger, som har mistet deres mor og hjælpe et pindsvin, som er kommet rigtig galt afsted.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Tørring og kæmpehøstak
Frank & Kastaniegaarden - Tørring og kæmpehøstak Høsten nærmer sig og Alma og Johann hjælper med at lave nye tørrestativer. Der skal skiftes oliefilter på minilæsseren, og så får Frank brug for en stige for at redde Johann ned fra en kæmpehøstak.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Møllerejsning
Frank & Kastaniegaarden - Møllerejsning På Kastaniegaarden er Frank og vennerne nu så langt med delene til stokmøllen, at den skal samles for første gang. Navet, som Frank lavede modellen til og siden fik støbt, bliver finpudset og får tilpasset vingerne. Og med hjælp fra motorsamlingens kranbil bliver stokken rejst.

12:45  

Nak & Æd - en skarv på Læsø (1:10)
Nak & Æd - en skarv på Læsø (1:10) Sæson 9 (2018). Sol, frost, salt og regn tager imod de to venner på Læsø. De er kommet for at finde en skarv til kokkens gryder. Men jægeren har hørt, at skarven smager dårligt, så spørgsmålet er, om kokken kan redde den udskældte fugl. Men først skal de finde den - så derfor stikker de til søs. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

12:45  

Nak & Æd - en kortnæbbet gås i Thy (10:10)
Nak & Æd - en kortnæbbet gås i Thy (10:10) Sæson 8 (2017). Det er oktober. Nikolaj og Jørgen er taget til Thy for få ram på en speciel gås. Det er anden gang de er ude efter en kortnæbbet gås, og denne gang skal det lykkes. Men jagten kræver stor tålmodighed og koncentration i timevis, når man ligger på marken. Det kan vise sig at blive en stor udfordring for de to venner.

13:30  

Rick Steins elskede Cornwall III (4:10)
Rick Steins elskede Cornwall III (4:10) Britisk dokumentarserie fra 2023. (Rick Stein's Cornwall) Rick besøger Carn Euny, der er en af de bedst bevarede gamle ruinbyer i det sydvestlige Storbritannien. Han møder eksperten Win, som fortæller om livet under romernes besættelse for ca. 2.000 år siden. Rick tager videre til kvægmarkedet i Truro og laver en solid steak & kidney pudding. Derefter sejler han en tur i en kopi af et af de hurtigste fartøjer, der sejlede i farvandet omkring Falmouth for hundrede år siden.

13:30  

Rick Steins elskede Cornwall III (3:10)
Rick Steins elskede Cornwall III (3:10) Britisk dokumentarserie fra 2023. (Rick Stein's Cornwall) På Europas største teplantage ved Fal-floden i Cornwall møder Rick gartneren Jonathan Jones. I 2005 gav Tregothnan-godsets første tehøst kun 28 gram te, men forholdene er gode, og høsten er nu noget større. Til eftermiddagsteen serverer Rick friskbagt fruited tea loaf og lidt blommekompot. Rick udforsker også Charles Dickens' tid i Cornwall, og hvordan området blev en del af romanen Et juleeventyr.

14:00  

Hammerslag 2017 (2)
Hammerslag 2017 (2) Christian Degn og Hammerslag byder i aften på tre fantastiske fjordudsigter til billig penge. Men hvor finder man så sådanne herligheder? Selvfølgelig på Mors, øen midt i Limfjorden. Den første bolig er en landejendom, hvor selv værkstedet har en pragtudsigt. Derefter et sødt lille byhus i Nykøbing Mors, og så slutter vi af med en villa med egen strand i baghaven. Og hvad koster så fjordudsigt på Mors? Gæt selv med i Hammerslag. Vært: Christian Degn

14:05  

Hammerslag 2017 (3)
Hammerslag 2017 (3) Hammerslag har fundet en af Danmarks mange idylliske pletter, og vi tager dig med på en tur gennem smuk natur og skønne boliger. Først går turen til Hjarbæk fjord i det Midtjyske, hvor et pragtfuldt sommerhus får en på østholdet til at overveje at flytte til Jylland. Vi skal også forbi et svensk træhus i den internationale landsby Foulum. Og så slutter vi smukt ud til en af Viborgs søer, hvor der skal gættes pris på en klassisk patriciervilla med noget så fornemt som en "pibe og pistol-stue". Vært: Christian Degn

14:45  

Kender Du Typen? 2019 - med baby og butterfly
Kender Du Typen? 2019 - med baby og butterfly Hvem er det, der selv kan binde sin butterfly, men som meget hellere går med kasket? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger en arkitekttegnet villa nord for København - med en pink pejsestue. Vært: Mads Steffensen

14:50  

Kender Du Typen? 2019 - med percussion og parasol
Kender Du Typen? 2019 - med percussion og parasol Hvilken kendt dansker har intet kørekort og hele huset fyldt med gamle musikinstrumenter? Livsstilseksperterne Anna Glad Wagner og Flemming Møldrup udforsker hjemmet i Vanløse og bliver overfaldet af en luftbåren parasol. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

12:05  

Sovedyr på eventyr II (7) - Marla og Frølårs beskidte historie
Sovedyr på eventyr II (7) - Marla og Frølårs beskidte historie Rosa besøger Penny og sammen finder de på et eventyr om Pennys sovedyr Marla. Hun er en gris, som ikke har noget i mod at blive griset til, og som tit deler sin mad med andre. Penny er selv vild med at lave mad. Hun har både legetøjskøkken og masser af forklæder på værelset. Så i eventyret er grisen Marla en kok, der søger job på en fin restaurant. Den er ejet af den fine overchefkok Jacques Frølår, der ikke tåler det mindste griseri i sin restaurant. Spørgsmålet er om Marla kan klare Frølårs tre opgaver og få job som kok uden at svine?

12:25  

Ramajetterne II (10)
Ramajetterne II (10) Panikken spreder sig i Ramasjang Lufthavnen. Der er ingen fly i luften, ingen kufferter i bagagekælderen og Sus har ikke været på vingerne i tre dage. Ender lufthavnen med at lukke?!

12:48  

John Dillermand (3)
John Dillermand (3) John skal passe Oldemors hund Buller, men det går galt, og John må kæmpe mod drabelige hajer for at få Buller hjem igen.

12:55  

John Dillermand (4)
John Dillermand (4) John får arbejde hos bageren, men dilleren vil hellere lege kagemand, og før John får set sig om, er der opfundet en helt ny rød- og hvidstribet John Dillermand kage.

12:55  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal de tre seje spejderpiger fra Det Røde Lyn kæmpe imod Team Hippie, der har Danmarks største mikrofonhår. Der bliver fuld fart frem, når turen går ned ad Striben, ud på Specialbanen i Aarhus Cykle Banes velodrom og rundt på Ramasjang Rally Ringen. Det hurtigste hold kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne.

13:20  

Heino fikser alt - Hammeren (18)
Heino fikser alt - Hammeren (18) Svend er kommet i problemer, fordi han har lånt sin fars hammer uden at spørge om lov, og nu er den blevet væk. Heino er klar til at hjælpe og har endda medbragt sit helt nye stykke legetøj.

13:30  

Sofus (7)
Sofus (7) Sofus lander hos Samrat, der bor i Nepal. Samrat har fødselsdag og har inviteret alle sine bedste venner. Han venter og venter. Kommer de ikke snart? Han kigger efter dem og bliver nervøs for, om de har glemt festen. Alle kommer og har gaver med. Sofus har en særlig overraskelse til Samrat, og Sofus får også en farvelgave af Samrat, inden de skal sove.

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (18)
Superhelten Sprinter Galore (18) Leo vil så gerne have et kæledyr, så i mangel af bedre giver Sprinter hende Pesto; en lille kugle, som han har trillet ud af sin egen pels. Desværre dukker DiktaThor op og vil have fingre i Pesto også, og desværre viser det sig at være sværere end som så at have kæledyr.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (21)
Superhelten Sprinter Galore (21) Den snedige skurk Cleopatra har lokket den ellers så generte Skyhval ned til Bakkeby, så hun kan indhylle byen i tåge og snuppe Sprinter. Desværre for hende og heldigvis for Bakkeby, skal der mere til at narre en ægte superhelt ...

13:55  

Oda Omvendt II (6)
Oda Omvendt II (6) Oda Omvendt smider Balder ud hjemmefra - så nu må han sove nede i børnehaven. Balder bliver sur på Stine over, at hun laver papmaché i mere end 30 sekunder, og da Stines fædre slet ikke vil lytte til Balders snak om tidseffektivisering, hurtig-zapper Balder dem. Oda Omvendt laver en tidslomme med børnetid til Stine og hendes fædre - men Balder står klar med hurtig-zapperen.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (19)
Superhelten Sprinter Galore (19) Selv en superhelt kan komme i tvivl, må Sprinter erfare. Hjælper han alle dem, han kan? Og hvad med alle hans venner nede på jorden? Heldigvis har han Leo og Basker til at huske ham på alle de gode ting, han har gjort, siden han vendte tilbage til Bhilka.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (22)
Superhelten Sprinter Galore (22) Hvis der er nogen, der kan regne den ud, så er det skurken Diktathor; ved hjælp af Bhilkha-pointene får han sat alle i Bakkeby i dyb gæld, så han selv har magten over dem - den eneste, han ikke lige har kalkuleret med, er superhelten Sprinter.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (20)
Superhelten Sprinter Galore (20) Diktathor laver vennekort, som man kan samle på, og kortene virker præcis efter hensigten; de skaber jalousi og uvenskab og får Bhilkhanerne til at vende sig mod hinanden, så han selv kan tage magten - hvis ikke det lige var for superhelten Sprinter.

14:05  

Onkel Rejes sørøvershow II (3)
Onkel Rejes sørøvershow II (3) Dr. John har kidnappet Magnus' storebror Sofus for at koge ham om til en luksus-creme. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt redningsmission. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:20  

Motor Mille og Børnebanden (6)
Motor Mille og Børnebanden (6) Den sure mand elsker sur kaffe. Han har stjålet børnenes soveposer og bruger dem som kaffefiltre, så han kan lave 100 liter kaffe. Men Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få soveposerne tilbage.

14:35  

Kika og Bob (6)
Kika og Bob (6) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:50  

Remy og Boo
Remy og Boo

DR1

15:30  

Fader Brown VII (9:10)
Fader Brown VII (9:10) Engelsk krimiserie fra 2019. (Father Brown) Kemblefords fugleentusiaster tager på tur, men udflugten ender tragisk, da den lokale godsejer findes kvalt.

16:15  

Fader Brown VII (10:10)
Fader Brown VII (10:10) Engelsk krimiserie fra 2019. (Father Brown) Lady Felicias diamanthalskæde bliver stjålet. For at få den tilbage må fader Brown søge hjælp fra en gammel bekendt.

16:20  

Fader Brown VIII (1:10)
Fader Brown VIII (1:10) Engelsk krimiserie fra 2020. (Father Brown) En mystisk sabotør forsøger at forhindre Kemblefords kor i at vinde De Tre Grevskaber-konkurrencen. Mens koret kæmper mod uret for at nå frem til konkurrencen, forsøger fader Brown at opklare, hvem det er, der er ude efter dem.

17:05  

Jordemoderen X (6:7)
Jordemoderen X (6:7) Engelsk dramaserie fra 2021. (Call the Midwife) Trixie undersøger en desperat kvinde, der venter sit femte barn. Trixie opdager, at kvindens privatliv langt fra er stabilt, og det får hende til at tage bladet fra munden. Samtidig afslører Nancy en hemmelighed om sin baggrund, der kan true hendes forhold til søster Julienne og Nonnatus House.

DR2

17:30  

Mellem 2 verdenskrige - En stjernes fald
Mellem 2 verdenskrige - En stjernes fald Ingeborg var en af tyvernes helt store stjerner og var stemmen bag landeplager som Sov dukke Lise og Lille Sommerfugl. Men hendes karriere endte brat på grund af ondsindet offentlig sladder. Det skete i en tid hvor den danske underholdningskonge hed Frede Skaarup. Han investerede hele sin formue i det københavnske forlystelsesliv. De brølende tyvere var en tid hvor kvinderollen ændrede sig radikalt og forargelsen var total når dansepigerne svingende lårene. Tilrettelæggelse: Mads Baastrup Sendt første gang 12.10 08

TVR

15:00  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:10  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:25  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:30  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:40  

Peter Pedal
Peter Pedal

15:55  

Karlas Fantalastiske Klasse - Riste møder Kim Kix
Karlas Fantalastiske Klasse - Riste møder Kim Kix Kim Kix giver koncert i byen. Riste og Karla er kæmpe fans og følges derhen. Men det er svært at nå, når man besvimer, hver gang man bliver begejstret.

16:00  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:15  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII

16:40  

Vida - dyrenes doktor
Vida - dyrenes doktor

16:52  

Vilde vidunderlige dyr: Kan du finde havtasken?
Vilde vidunderlige dyr: Kan du finde havtasken? En havtaske gemmer sig helt nede på bunden af havet. Den gemmer sig virkelig godt, for at kunne overraske de fisk, som den er på jagt efter. Spørgsmålet er, om du kan finde havtasken?

16:55  

Vilde vidunderlige dyr: Hugorm på jagt
Vilde vidunderlige dyr: Hugorm på jagt En hugorm kryber gennem græsset. Den er på jagt efter noget at spise. Måske kan den finde en mus eller et markfirben? Men oppe i luften er en tårnfalk også på jagt, og den vil gerne hugge hugormens frokost.

17:00  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

17:05  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

17:18  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Stegosaurus var en langsom dinosaur. Derfor var det svært at slippe ud af truende situationer, så i stedet måtte Stegosaurus blive på stedet og forsvare sig. Men hvordan gjorde den?

17:21  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Brachiosaurus havde en utrolig lang hals. Det var godt at have, da Brachiosaurus ville spise fra de saftige trækroner. Brachiosaurus var så høj som tre giraffer stående på hinanden.

17:25  

Trex
Trex Trex keder sig, så Simon hjælper med at møde en anden t-rex. Men det går ikke helt, som Simon havde tænkt sig.

17:30  

Vilde venner II (1)
Vilde venner II (1) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Sigurd og Alma, der har vagten i klubhuset. De skal indrette et skønt hjem til fire hjemløse ællinger, tælle marsvin på Øresund og sætte en gruppe vildænder fri ved en sø.

17:52  

John Dillermand (2)
John Dillermand (2) Tænk hvis du havde verdens længste diller! Det har John. Den får ham tit i problemer og det kan blive rigtig pinligt, men når han står ved at han er anderledes, så kan han redde børn, babyer og biler og sågar hejse flaget - med dilleren. Faktisk kan han redde hele verden, hvis han bare får lov.

17:55  

John Dillermand (3)
John Dillermand (3) John vælter uheldigvis Oldemors fine vase med sin diller, og må derfor ud og finde sig et arbejde, så han kan købe hende en ny vase. Men det er svært at finde det perfekte job, når man har verdens længste diller og mon ikke John kommer galt afsted med dilleren, eller, måske er der musik i den?

17:55  

F for Får VI
F for Får VI

DR1

18:00  

AntikQuizzen
AntikQuizzen I AntikQuizzen dyster tre danskere på viden og priser på alt fra sjove eller sjældne loppefund til klassiske designmøbler og kostbare antikviteter. Aftenens tre antikentusiaster Ib René, Anni og Olfert har hver taget en ting med som indgår i konkurrencen. I aften bliver deltagerne sat på en hård prøve i "Matador-runden". Aftenens vinder går direkte videre til ugens finale. Vært: Louise Sloth Ekspert: Kasper Nielsen Sendt første gang 05.11.14

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Nak & Æd (8:8) - en laks ved Skjern Å
Nak & Æd (8:8) - en laks ved Skjern Å Det er sommer ved Skjern Å. Jørgen og Nikolaj drømmer om at fange en stor fed laks. Bevæbnet med både spinner og regnorm, kan snøren kastes i vandet. Men laksen spiser ikke i sommervarmen - den skal provokeres til hug. Skal de to venner være en del af det vestjyske lakseeventyr, skal de altså gøre sig meget umage. Og hvis ikke de kan det, så er det meget små guldfisk, der skal på tallerkenen.

DR2

18:10  

Hitlers arktiske krig (6:6) Arktis brænder
Hitlers arktiske krig (6:6) Arktis brænder Finsk dokumentarserie fra 2021. (Untold Arctic Wars) I oktober 1944 trækker Hitler sine tropper tilbage mod Sturmbock-forsvarslinjen, og Stalin iværksætter en stor offensiv. Tyskerne benytter den brændte jords taktik under deres videre tilbagetrækning til Lyngenlinjen i Norge. Alligevel fortsætter Hitlers storhedsvanvid, og krigsfangerne på hans byggeprojekter dør på stribe eller bliver kannibaler. I 1945 er Arktis raseret, og de allierede begynder at undersøge nazisternes krigsforbrydelser.

19:05  

Nazi-Tysklands sidste dage (3:3)
Nazi-Tysklands sidste dage (3:3) Tysk dokumentarserie fra 2020. (Berlin 1945) Efter de allierede magters sejr organiserer sovjetterne madforsyningen og går på jagt efter krigsforbrydere. Berlin og Tysklands skæbne besluttes på Potsdam-konferencen og snart vender livet tilbage til ruinerne. Men bare to år efter sejren over Nazityskland bryder de allierede styrkers samarbejde sammen, og verden splittes i en kolde krig.

20:00  

Kvinderne, der overlevede Ravensbrück
Kvinderne, der overlevede Ravensbrück Fransk dokumentar fra 2021. (Women of Ravensbrück) Slavearbejde, tortur og medicinske eksperimenter. I 1938 opførte naziregimet den største koncentrationslejr for kvinder, Ravensbrück. Mellem 130.000 og 145.000 kvinder og børn blev deporteret til lejren, hvor 92.000 omkom. Hvem var kvinderne, der blev deporteret til Ravensbrück? Og hvilke traumatiske oplevelser måtte de overvinde? Her fortæller de sidste overlevende fra Ravensbrück historien om udryddelseslejren.

TVR

18:00  

F for Får VI
F for Får VI

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Jia og Mads har udviklet et super svæveboard og får lyst til at bruge deres nye, lovende gadget til at redde et par højt hoppende galagoer fra Cirkusdirektøren. Men da Pup-E blærer sig på deres nye, seje svæveboard og bringer opgaven i fare, lærer teamet hurtigt at være mere forsigtige.

18:30  

Svampebob Firkant VIII (26)
Svampebob Firkant VIII (26)

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ IV
Vilde Kræ IV

19:35  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Ernst og Ishaani tager på mission gennem spejlet for at finde en måde at frigøre Ishaani og Shirley fra deres specubus-forbandelse. Og noget tyder på, at alt ikke er, som det skal være i spejlverdenen.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Horisont: Den uovervindelige by under jorden
Horisont: Den uovervindelige by under jorden Hvordan overlever man at bo i frontlinjebyer under konstante angreb? Tag med Matilde Kimer til byen under jorden - til det ukrainerne kalder et "uovervindelighedspunkt".

21:50  

Top dog II (1:6)
Top dog II (1:6) Svensk thrillerserie fra 2023. Juristen Emily og eksforbryderen Teddy er begyndt at se hinanden i smug. Teddy og hans gamle nemesis Isak forsøger at starte en seriøs virksomhed op, mens Emily leder efter et nyt job. Milliardæren Paul Ahlborg vil bygge et smelteværk, men har brug for hjælp til at forhandle med kommunen. Det sender Emily og Teddy på kollisionskurs.

22:30  

Top dog II (2:6)
Top dog II (2:6) Svensk thrillerserie fra 2023. Emily må vælge mellem karrieren og kærligheden. Teddy konfronterer hende. Han spekulerer på, om hun bare har udnyttet ham til at score et nyt job. Samtidig bliver Teddy mere og mere provokeret af områdets nye kriminelle bande.

23:10  

Alene i vildmarken Australien (10:12)
Alene i vildmarken Australien (10:12) Australsk overlevelseseksperiment fra 2023. (Alone Australia) Dag 30. De tre deltagere har én tanke i hovedet: Hvor meget længere skal jeg blive her? Men de ved det ikke. Michael har brugt sin sidste energi på at flytte til et nyt sted, men kan han fange mad og forblive i konkurrencen? Mike har ikke spist i 18 dage, men nægte at give op. Gina kan ikke fange fisk, og føler sig mere ensom end nogensinde før.

DR2

21:00  

Knoglerne fra kz-lejren: Svaret i brevet
Knoglerne fra kz-lejren: Svaret i brevet Sporene efter modstandsmanden Preben Holger Larsen og den britiske læge Murgatroyd krydser hinanden i Neuengamme koncentrationslejr i Nordtyskland. Her opklarer Bjørn og Peter, hvornår lægen kan have taget Prebens urne, og pludselig dukker der et brev op, som forklarer hvorfor. Historikerne Bjørn Meyer og Peter Ørbæk Olsen undersøger mysteriet om Knoglerne fra kz-lejren - en serie om en ung mands ultimative offer, om efterkrigstidens kaos og hvad krigen gør ved menneskers valg.

21:30  

Smugler (3:3) Indhentet af fortiden
Smugler (3:3) Indhentet af fortiden Sten Lundager var en af Danmarks største hashsmuglere. Han levede det gode liv og tjente masser af penge, men livet som kriminel havde store omkostninger for ham selv og andre. Efter flugten fra USA slår han sig ned på den spanske solkyst, hvor han skjuler sig fra Interpol og starter en hel ny smuglerrute. Mens man i Danmark diskuterer for og imod legalisering af hash er Sten edderkop i et smuglernetværk af marokkanske hashbønder, hashkurerer fra hele Europa og pushere og bagmænd i Danmark. Men kan det blive ved med at gå godt? Han svigter familien, folk omkring ham bliver anholdt, og han må konstant kigge sig over skulderen. Han beslutter sig for at lave det sidste store kup, der skal bane vej for et helt nyt liv, men i USA bliver han indhentet af fortiden.

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:40  

Colosseums blodige historie (6:8)
Colosseums blodige historie (6:8) Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (Colosseum) År 162 e.Kr. Romerriget er midt i sin storhedstid. Imperiet fører an inden for videnskab, kultur, filosofi og lægekunst. Galen af Pergamon har studeret i Alexandria og arbejdet som gladiatorlæge i sin fødeby. Han vil være verdens bedste læge, og hans ego er lige så stort som hans ambitioner. Da en dødbringende pest hærger Rom, får han rig lejlighed til at bevise sit værd, bekæmpe sygdommen og holde kejser Marcus Aurelius i live. Uegnet for børn.

23:25  

Monarkiets myter (6:6)
Monarkiets myter (6:6) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Royal History's Myths and Secrets) Vi tror, vi kender historien om Den Russiske Revolution. I oktober 1917 lykkedes det bolsjevikkerne at fjerne zaren fra magten, og kommunismen blev født. Men er det hele sandheden? Historiker Lucy Worsley afslører, at det i virkeligheden var en gruppe kvindelige arbejdere, der kickstartede folkeoprøret allerede i februar 1917 - og hvordan det er blevet bagatelliseret i historiebøger og film.

TVR
DR1

00:05  

Fader Brown VII (4:10)
Fader Brown VII (4:10) Engelsk krimiserie fra 2019. (Father Brown) Fader Brown afdækker hemmeligheder, hykleri og mord på en skole for unge kvinder.

00:50  

Fader Brown VII (6:10)
Fader Brown VII (6:10) Engelsk krimiserie fra 2019. (Father Brown) Da Mallory jagt på en flygtning ender katastrofalt, vender et kendt ansigt tilbage for at hjemsøge den skyldige.

00:50  

Fader Brown VII (7:10)
Fader Brown VII (7:10) Engelsk krimiserie fra 2019. (Father Brown) Mistanker opstår, da det helligste hus i Kembleford sættes i forbindelse med en letfærdig kvindes død.

01:35  

Taggart: Studier i mord
Taggart: Studier i mord Skotsk krimi fra 2007. (Taggart: A Study in Murder) Universitetsrektoren Simon Nimmo bliver klemt ihjel i en elevatorskakt. Det står klart, at nogen har forvandlet elevatoren til et effektivt mordvåben, men hvem og hvorfor? Mens Burke, Ross og Reid går på jagt efter svaret, forsøger Stuart Fraser at opspore sin biologiske mor. Det påvirker ham i en sådan grad, at han begynder at forsømme sit arbejde. Men det hjælper ham også til at finde nøglen til mordgådens løsning. Matt Burke: Alex Norton. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Instruktion: Morag Fullarton.

02:25  

Rick Steins elskede Cornwall III (1:10)
Rick Steins elskede Cornwall III (1:10) Britisk dokumentarserie fra 2023. (Rick Stein's Cornwall) Rick er vendt tilbage til sine forældres gamle hus på Cornwalls Atlanterhavskyst. Her opstod hans kærlighed til fisk og skaldyr. Med friske muslinger tager han hjem til Padstow, hvor han laver en lækker skaldyrsomelet til morgenmad. Han tager med sønnen Jack til Bodmin Moor og fortæller spøgelseshistorier. Med hjemmelavet gedeost fra en gedeopdrætter, indvier Rick seerne i en metode til at lave perfekte oste-souffléer.

02:30  

Rick Steins elskede Cornwall III (2:10)
Rick Steins elskede Cornwall III (2:10) Britisk dokumentarserie fra 2023. (Rick Stein's Cornwall) På Haye Farm nær Lerryn har forfatteren Raynor Winn og hendes mand en gammel æbleplantage. Her laver de cider, filtreret gennem strå, på samme måde som for hundrede år siden. Rick laver en gratin af kylling, porrer og cider til sin gamle ven John Harris, chefgartner på Tresillian House. Rick møder også en gruppe kvinder, hvis 'sea shanties' - sømandssange - hylder nogle fascinerende kvinders liv.

02:55  

Antikkrejlerne XXVI (12:25)
Antikkrejlerne XXVI (12:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:00  

Antikkrejlerne XXVI (13:25)
Antikkrejlerne XXVI (13:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:40  

Antikkrejlerne med kendisser (176)
Antikkrejlerne med kendisser (176) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

03:45  

Antikkrejlerne med kendisser (175)
Antikkrejlerne med kendisser (175) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

00:25  

Fotografiet som våben
Fotografiet som våben Iransk dokumentar fra 2018. (Stronger Than a Bullet) Saeid Sadeghi er en af Irans mest anerkendte krigsreportere, særlig kendt for sin dokumentation af krigen mellem Iran og Irak fra 1980-88. Han var tilhænger af den iranske revolution, og hans billeder fra slagmarken var med til at underbygge regimets myte om en hellig krig. Sadeghis billeder blev brugt til propaganda, og det han fortryder mest i dag er, alle de unge mænd som lokket af billederne meldte sig som frivillige i håb om at blive martyrer og få en plads i Paradis.

01:25  

De kommer og ta'r dig - horrorfilmens historie II (4:6)
De kommer og ta'r dig - horrorfilmens historie II (4:6) Amerikansk dokumentarserie 2020. (Eli Roth's History of Horror) Hvem er bange for en ond heks? Alle! Heksen er en monumental skikkelse i horrorhistorien. Den onde heks er alt, hvad konventionel religion siger, at kvinder ikke må være: Et rovdyr, der tilbeder Satan, dræber børn - og hverken frygter Gud eller mennesker. Som alle gode monstre gør den slette heks, hvad hun vil, når hun vil.

02:10  

USA's vilde madkampe (6:16) Fra frost til fjernsyn
USA's vilde madkampe (6:16) Fra frost til fjernsyn Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (The Food That Built America) Nebraska, 1952. Næsten alle har køleskab og fryser. Flere og flere får tv. Men Gilbert Swanson, som har arvet sin fars fjerkræfirma, har et overskud på 35.000 hele, frosne kalkuner - som amerikanerne kun køber til jul og Thanksgiving. Inden længe er "the TV Dinner" opfundet. Et frossent måltid, der varmes i ovnen. En sand revolution, der får skarp konkurrence af Vernon Stouffer, som udnytter en ny teknologi kaldet mikrobølgeovnen.

02:50  

Historien om 80'erne: Den nye teknologi
Historien om 80'erne: Den nye teknologi Amerikansk dokumentarserie fra 2016. (The Eighties) Her kommer vi med på en tur ned ad 80'ernes memory lane. Serien zoomer blandt andet ind på Ronald Reagans regeringsperiode, aids-krisen, Den Kolde Krig og teknikkens boom. Kom denne gang med tilbage til 80'ernes revolutionære opfindelser i form VHS-afspilleren, PC'en og ikke mindst walkman'en, der for første gang gjorde det muligt at høre musik udenfor husets fire vægge.

03:30  

Kærlighed i terapi II (6:9)
Kærlighed i terapi II (6:9) Amerikansk dokumentarserie fra 2023. (Couples Therapy) Brock og Kristi kæmper for at komme på bølgelængde. Orna hjælper Josh med at bygge bro mellem hans fortid og nutid. Nadine fortæller om sine følelser for en anden person.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, HADSUND.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1128170807